Регистр.
Контакт
Login

ВходRegister

Регистр.

Question

КонтактНачало Кариери
Новини

Вкусен обяд в забързаното ежедневие

2016-01-11

Обяд? Работа! Здраве J

По средата на деня, мозъкът и тялото ви се нуждаят от източник на енергия. Съветваме ви да хапнете балансирано. Приемайте протеини, бавно разграждащи се въглехидрати и пресни зеленчуци.

Ние, от MARIO FRESH, предлагаме нещо, приготвено набързо, притиснато в прясно изпечено хлебче, за човек, който бърза, притиснат от времето.

Добра идея, за лек, свеж и здравословен обяд, е сандвич, от пълнозърнест хляб, с пилешко месо и много салата. Препоръчваме да си добавите прясна чушка, лук и кълнове от броколи, които носят в себе си голямо количество витамини за организма. Ако сте вегетарианци, чудесна идея за обяд е салатата Ранчо - ниско калорична, източник на витамини С и А, желязо и калций, или сандвич Веги – несъдържащ холестерол и богат на фибри.

Ако желаете, можете да добавите към обяда си и бутилка минерална вода или натурален сок, които да ви освежат и хидратират.

MARIO FRESH "награди" младите участници в националния конкурс по английски правопис "Spelling bee" със свежи и вкусни сандвичи

2015-04-18 
 MARIO FRESH - сандвичи за "Spelling bee" 

Специалистът при сандвичите MARIO FRESH "награди" в аванс младите участници в националния конкурс по английски правопис "Spelling bee". На етап от регионалните състезания, който се проведе на 18.04.2015 г. в градовете Сливен и Велико Търново се включихме като спонсор подарявайки на всички участници в състезанието свежи и вкусни сандвичи MARIO FRESH.

Ние с радост приветстваме възможности да участваме и подпомагаме такива меропрятия със спортен и академичен характер, в които младите хора участват активно и показват своите възможности .... а ние нашите :)

MARIO FRESH - НА 5 ГОДИНИ!

 2015-03-26 
 MARIO FRESH - НА 5 ГОДИНИ! 

Скъпи приятели!

На 26.03 имаме рожден ден!

Празнуваме 5 години от отварянето на първия специализиран магазин за сандвичи от веригата MARIO FRESH в България.

Ще се радваме да споделим празника с вас като почерпим с 10% отстъпка на всички сандвичи и салати на 26.03.

Приемаме поздравления и пожелания виртуални чрез facebook 
или реални в някой от магазините на MARIO FRESH !  

 Благодарим на всички за подкрепата и "лайковете" в буквален и преносен смисъл! 

За специалиста при сандвичите MARIO FRESH, 17-ти е щастлива дата!

2015-03-17 
 За специалиста при сандвичите MARIO FRESH, 17-ти е щастлива дата! 

HAPPY DAY – BIRTHDAY - 17%

Здравейте приятели!

За нас е удоволствие да споделим с вас радостните събития и когато имаме повод да почерпим ;)

На 17.03. навършваме 1 година от отварянето на обекта от веригата MARIO FRESH в град Сливен. Най-свежият магазин в града, вече цяла година „освежава“ сливенчани с вкусни сандвичи и салати.

Както се полага при такива поводи ще почерпим всички приятели. На 17.03 всички сандвичи и салати ще се бъдат на празнични цени и ще се предлагат с отстъпка от 17%.

Защото 17 е щастливо число J

Специалистите по сандвичи от MARIO FRESH с отбор в турнира по футбол на малки врати в Габрово 2015.

 2015-01-26 
 Специалистите по сандвичи  от MARIO FRESH с отбор в турнира по футбол на малки врати в Габрово 2015. 

След изключително оспорван мач отборът от сандвич специалистите на MARIO FRESH завърши наравно 2:2 срещу отбора на ЧАРДАФОН 1919. На секунди от победата и продължаването в следващата фаза на турнира по футбол на малки врати в Габрово 2015 отборът на ЧАРДАФОН вкара изравнителния втори гол в последната минута. 
За отбора на MARIO FRESH предстои последен решителен мач на 30.01 (в петък) от 18 часа в спортна зала Орловец. От изхода на този двубой се решава продължаването или отпадането на отбора на сандвич специалистите :-) 
Макар и за първа година участник в турнира по футбол, отборът на специалистите по сандвичи - MARIO FRESH се представя на изключително ниво и напълно заслужено поведе в резултата с 2:0 срещу отбора на ЧАРДАФОН 1919.
В крайна сметка какъвто и да е резултата и класирането в този турнир, момчетата от отбора на MARIO FRESH са безспорно най-добрите ...... сандвич специалисти в Габрово и Търново :-)
Пожелаваме им успех при следващия решителен мач и ще стискаме палци! Може да заповядате и да се забавлявате заедно с нашата малка, но много шумна агитка, която следва отбора независимо от междуградските разстояния, които се налага да пропътува. Благодарим на тях и на всички наши фенове ... на футболния отбор и на другите ... феновете на сандвичите! :-P

ВЕСЕЛИ - КЪСМЕТЧЕТА - САНДВИЧИ

 2014-12-29 
 ВЕСЕЛИ - КЪСМЕТЧЕТА - САНДВИЧИ 

Пожелания, късметчета, поздравления и всякакви други празнични и предновогодишни ..... позитивни мисли и фрази! 

Естествено, че не всичко, което ви се падне като късмет ще ви се случи и не всичко, което ще ви се случи, ще ви се падне! Наистина Ви го пожелаваме ... само хубавите работи ... и здраве! 

Идвайки в нашите магазини за свежи сандвичи, искаме да предизвикаме поне по една усмивка и затова по празниците можете
да си "изтеглите" MARIO FRESH - ВЕСЕЛИ - КЪСМЕТЧЕТА - САНДВИЧИ!

Каквото и да ви се падне ... допълваме ..
БЪДЕТЕ СВЕЖИ И УСМИХНАТИ!

Работното време на магазини MARIO FRESH в Сливен и Габрово - както преди

 2014-09-17 
 MARIO FRESH - Промяна на работните времена 

От 15 септември 2014 г. се насладете на любимите си сандвичи в обектите на MARIO FRESH в градовете Габрово и Сливен с променено работно време.(Каквото беше преди летния сезон :)

В работното на MARIO FRESH Велико Търново няма промяна.

Работните времена са както следва:


за MARIO FRESH - Габрово:
от понеделник до петък от 8:00 - 20:00 часа,
събота от 10:00 - 20:00 часа,
и неделя от  11:00 - 19:00 часа.

за MARIO FRESH - Сливен:
от понеделник до петък от 8:00 - 22:00 часа, 
събота от 10:00 - 20:00 часа,
и неделя от  11:00 - 20:00 часа.

Очакваме Ви!  :)