Регистр.
Контакт
Login

ВходRegister

Регистр.

Question

КонтактНачало Кариери
Новини

УЧАСТВАЙ В "ГОЛЯМАТА ВРЪТКА" - кампания на MARIO FRESH

"ГОЛЯМАТА ВРЪТКА" е кампания на MARIO FRESH

Тя дава възможност на всички ученици от изброените училища при поръчка в определено време, да получат безплатна доставка. Няма минимална стойност на поръчката. Можете да поръчате само един сандвич или салата. За ваше и наше удобство, е желателно да съберете и поръчате няколко продукта. За да бъде безплатна доставката, е необходимо да поръчате на посочените телефони във времето определено за вашето училище.
Телефони за поръчка за град ГАБРОВО:
за абонати на Globul: 0894 04 22 22 / за абонати на VIVACOM: 066 800 014
Телефони за поръчка за град ВЕЛИКО ТЪРНОВО:
за абонати на Globul: 0894 04 22 00 / за абонати на VIVACOM: 062 600 014
Разговорите ще се таксуват по вашия тарифен план за съответния оператор.
"ГОЛЯМАТА ВРЪТКА" важи само за ученици от училищата в градовете Габрово и Велико Търново.  Поръчки по посочения график се приемат само в редовните учебни дни. Продуктите се приготвят винаги след поръчката!!!
MARIO FRESH си запазва правото да прави промени по условията на кампанията.

Виж ВИДЕО

ВРЕМЕ Е за БЕЗПЛАТНИ САНДВИЧИ от MARIO FRESH! ВРЕМЕ Е НА „ВКУСНИТЕ ТОЧКИ“

 Стартира новата промоционална кампания на MARIO FRESH 

ВРЕМЕ Е за БЕЗПЛАТНИ САНДВИЧИ
ВРЕМЕ Е НА „ВКУСНИТЕ ТОЧКИ“

Събирайте „ВКУСНИТЕ ТОЧКИ“ във вашата клубна карта. Заменете ги когато пожелаете за сандвич - вкусен и свеж от MARIO FRESH > БЕЗПЛАТНО.
В: Какво представлява кампанията ВКУСНИТЕ ТОЧКИ от MARIO FRESH?
О: Възможност при пазаруване в обектите на MARIO FRESH да натрупвате ВКУСНИ ТОЧКИ, които да заменяте  когато пожелаете за сандвич – вкусен и свеж от MARIO FRESH – безплатно.

В: Как да събирам "ВКУСНИТЕ ТОЧКИ"?
О: Трябва да притежавате индивидуална клубна карта MARIO FRESH,  която ще получите в обектите ни след 28 февруари. Не забравяйте да я носите със себе си когато пазарувате и да я предоставяте при маркиране на покупката. "ВКУСНИТЕ ТОЧКИ" се натрупват в картата, като стойността им от дадена покупка се равнява на левовата равностойност. 1 ЛЕВ = 1 ВКУСНА ТОЧКА.
В: Какво мога да правя със събраните точки?
О: Натрупаните точки можете да разменяте за сандвичи. Това е възможно когато имате достатъчен баланс за съответния избран сандвич. Точките могат да бъдат използвани на място в обектите на MARIO FRESH, само за сандвичи от основното меню и не важат за останалите продукти както и за други промоционални продукти. След като размените натрупаните точки за избран сандвич, стойността им в картата намалява със съответния брой. Неизползваните точки се запазват.

В:  Как да разбера колко точки са натрупани в моята карта?
О: Актуалната стойност на натрупаните точки можете да следите от касовите бонове за покупки направени след представяне на клубната Ви карта. В случай, че не желаете да направите покупка, а само да разберете наличния баланс, изискайте от нашите консултанти да проверят и да Ви кажат.

В: До кога ще се съхраняват точките в картата?
О: Всички клубни карти от промоционалната кампания ВКУСНИТЕ ТОЧКИ са валидни до неопределен срок. Вслучай, че решим да прекратим кампанията или да роменим условията за което си запазваме правото, то те ще бъдат обявени предварително.

В: Може ли друг да използва моята клубна карта?
О: Всеки преносител на валидна активна карта може да натрупва точки и да ги използва.

В: Защо е необходимо да предоставя телефон и e-mail?
О: Тази информация е необходима за да Ви регистрираме като уникален клиент в нашата база. Също така се използват за вход в он-лайн системата  ни за проверка на натрупани точки.
В: Ако загубя картата си може ли да ми бъде издаден дубликат?
О: Не е предвидена такава възможност.

В: Мога ли да заменя натрупаните точки за левовата им равностойност?
О: Не, не е възможно.

В: Ако не ми достига определен брой точки за избран сандвич, може ли да доплатя, за да го взема?
О: Покупките на продукти с натрупани точки не могат да се смесват с покупки заплатени в брой. Тъй като продуктите, които могат да се получат срещу "ВКУСНИТЕ ТОЧКИ" са само сандвичите от основното меню, всички останали добавки, безалкохолни и т.н следва да бъдат заплатени в брой в отделна сметка.

В: След колко време от попълване на регистрациония талон картата ми ще бъде активна?
О: До 48 часа през работни дни и до 96 часа през почивните.


В: Възможно ли е да има несъответствие на показанията в он-лайн системата и реално натрупаните точки?
О: Актуализирането на наличността в интернет страницата ни е през определен период. Поради тази причина е възможно да има несъответствия между показваните и действително натрупани точки до следващото актуализиране на базата от данни.

В: Опитвам да вляза в он-лайн системата за проверка на точки но получавам съобщение за грешно име или парола?
О: Възможните причини са две: Картата Ви все още не е активирана или въвеждаде погрешно потребителско име или парола. Ако първоначално сте написали нечетливо някои от личните си данни които се използват за регистрация и вход в системата или не сте попъиллни E-mail, е необходимо да се обърнете към нашите консултанти за актуализиране.

В: В случаи когато не съм носил картата си и съм пазарувал, възможно ли е точките да ми бъдат добавени при следващото пазаруване?
О: Това технически е невъзможно. За това Ви съветваме винаги да носите картата със себе си.

В: В никои от въпросите не намирам отговора, който търся?
О: Можете изпратите Вашият въпрос чрез контактната ни форма

MARIO FRESH си запазва правото да прави промени по условията на кампанията!

MARIO FRESH ВИ ОБИЧА!

За деня на влюбените - 14 ФЕВРУАРИ, виното и шоколада са едни от най-предпочитаните подаръци. В знак на обичта си към всички свои приятели, MARIO FRESH ЩЕ ПОДАРИ на всеки клиент през този ден парченце от най-сладкото ШОКОЛАДОВО БРАУНИ.

14.10.2010 - MARIO FRESH - откри вторият си обект във Велико Търново

На 14 октомври 2010г веригата за бързо хранене с италианско участие - MARIO FRESH отвори нов обект във Велико Търново. Така жители и гости на старопрестолния град вече могат да хапват от вкусните и свежи продукти по рецептите на Марио.
Обектът е втори по ред в България след отворилия преди шест месеца в Мол Габрово. За разлика от този в Габрово, MARIO FRESH във Велико Търново е самостоятелен и се намира в центъра на града.
Без да се отклонява от концепцията, която налага, MARIO FRESH предлага свежа алтернатива за бързо, полезно, вкусно и здравословно хранене.
Без пържено и мазно - само свежо и натурално!

Това, на което най-много държим, е качеството на съставките, защото дори и само един компонент от състава на сандвича да не е с добри вкусови и хранително-стойностни качества, се разваля вкуса на сандвича. Продуктите от MARIO FRESH, които се приготвят по желание и вкус пред очите на клиентите са изключително разнообразни и задоволяват и най-капризния вкус. Разнообразието отговаря както на желанието на вегетарианците, така и на тези, които силно наблягат на месните съставки. Цените са достъпни за разлика от тези на чужди вериги за бързо хранене, а размерът и грамажа е повече от достатъчен. Най-големите сандвичи достигат до 600 грама, което е повече от средно голяма пица, като цената на сандвича е значително по-ниска (почти на половина), и се използват добре вкусово съчетани, максимално качествени и натурални продукти. Обектите от веригата MARIO FRESH са със стилен, свеж и модернистичен дизайн в палитрата на Италия. Няма как да не Ви направи впечатление и усмивката на младите момичета и момчета от персонала на MARIO FRESH, които със светкавична бързина приготвят вкусните сандвичи. 

Обекта се намира в центъра на град Велико Търново на ул. Христо Ботев 2. Работното време е от 8.00 до 24.00 часа.

Финал на играта "ПОЗНАЙ ПОБЕДИТЕЛИТЕ ОТ СРЕЩИТЕ НА СВЕТОВНОТО ПО ФУТБОЛ 2010"

 Финал на играта "ПОЗНАЙ ПОБЕДИТЕЛИТЕ ОТ СРЕЩИТЕ НА СВЕТОВНОТО ПО ФУТБОЛ 2010" определи победителя.  

На 17 юли (събота) от 17.30 часа се проведе един от най-забавните турнири - мечта на всеки лакомник: "БЪРЗО ЯДЕНЕ НА САНДВИЧ".
Поводът за него беше финала на играта организирана от MARIO FRESH - "ПОЗНАЙ ПОБЕДИТЕЛИТЕ ОТ СРЕЩИТЕ" от Световното първенство по футбол 2010.
Първото място с по 27 познати резултата си оспорваха 3-ма участници. На турнира за голямата награда - топката на световното "JABULANI", T-shirt MARIO FRESH и промо пакет сандвич + бира или CocaCola по избор се явиха и участваха двама от финалистите. Със значителна преднина и спокойствие в надпреварата първата награда бе спечелена заслужено от Владимир Кавалов.   Вижте видео  

MARIO FRESH изнеНАГРАди останалите участници и гости като организира и "Малък ФИНАЛ" за желаещите победители класирани на 2-ро място. Трима от тях се впуснаха в надпревара за ВТОРА ТОПКА, която макар и да не беше "JABULANI", зарадва победителя Николай Иванов.  Вижте видео 
Снимки и видео от веселото събитие можете да видите в профила на MARIO FRESH във FACEBOOK и YouTUBE. Екипът на MARIO FRESH балагодари на "ОТБОРА", който участва в играта, както и на всички участници, които се забавляваха и спечелиха. Очаквайте скоро нови изнеНАГРАди и забавни и вкусни емоции.

Правила и условия за награждаване на участниците в играта на MARIO FRESH - "ПОЗНАЙ ПОБЕДИТЕЛИТЕ ОТ СРЕЩИТЕ"

 Завърши играта на MARIO FRESH - "ПОЗНАЙ ПОБЕДИТЕЛИТЕ ОТ СРЕЩИТЕ на световното по футбол 2010"  

Вижте списък с участниците и класирането в играта ТУК >>

Поради равния резултат на трима от участниците, наградата за първото място ще се определи чрез турнир-съревнование за най-бързо изяден сандвич.

Каним всички участници, които в списъка по-горе срещу името си имат посочени награди, да ги получат и да присъстват на финалния турнир за определяне на крайния победител на 17 юли (събота) от 17.30 часа на 3 етаж в Мол Габрово.

Наградите ще се дават срещу предоставяне на талона за участие в играта с уникалния код на участника. В случай, че нямате възможност да присъствате на 17 юли (събота) от 17.30 часа, наградите ще се дават до 31 юли (включително) при същото условие на щанда на MARIO FRESH - 3 етаж в Мол Габрово.

Благодарим, Ви че бяхте част от отбора на MARIO FRESH. Очаквайте новите ни изнеНАГРАди!

Участвай в играта "ПОЗНАЙ ПОБЕДИТЕЛИТЕ ОТ СРЕЩИТЕ" от Световното първенство по футбол 2010!

 "ПОЗНАЙ ПОБЕДИТЕЛИТЕ ОТ СРЕЩИТЕ" от Световното първенство по футбол 2010 и спечели голямата награда - топката на световното "JABULANI", 100 T-shirt MARIO FRESH и 200 промо пакета сандвич + бира или CocaCola по избор. 

За да участвате в играта Познай резултата е необходимо да имате регистрация и да сте влезли в профила си!

За да го направите е небходимо да имате “Талонче - Познай резултата”, след което да Ви е даден персонален код /Вашият код може да получите на щанда на MARIO FRESH в MALL GABROVO, на 3-ия етаж/.

Целта на играта е да се познае изхода от всички мачове за деня или от следващия ден с мачове, ако през текущия ден няма такива.

За победител се смята потребителят, познал изхода на максимален брой от срещите. В случай, че има няколко потребителя с еднакъв резултат, победителят ще бъде определен на томболен принцип.

За да участвате, изберете 1 /за победа на символичния домакин/, x /за равен мач/ или 2 /за победа на символичния гост/ от падащото меню в колона Прогноза и натиснете бутона Запази.


НачалоПредишна1234567СледващаКрай
Страница 7 от 7