Регистр.
Контакт
Login

ВходRegister

Регистр.

Question

КонтактНачало Новини

На 10.10 бяха дарени събраните сандвичи от MARIO FRESH за децата от Дома за лишени от родителска грижа деца „Пеню и Мария Велкови” гр. Велико Търново.

 На 10.10.2011 бяха  дарени  събраните сандвичи от MARIO FRESH с помощта на нашите клиенти  
за  децата от  Дома за лишени от родителска грижа деца  „Пеню и Мария Велкови”  гр.В Търново

Кампанията продължава и набирането започва отначало.

Първите 10 сандвича бяха дарени от MARIO FRESH на 1-ви юни , с което започна кампанията. Общо бяха събрани и дарени 48 сандвича.


По препоръка на ръководството на дома не публикуваме снимки на децата с цел избягване на недобронамерени действия.

Ако все още не сте разбрали какво е кампанията на MARIO FRESH "КУПИ+ДАРИ САНДВИЧ" - от 1 юни всеки клиент, който желае да зарадва дете от дома с вкусен сандвич, може да го направи по много лесен начин. Достатъчно е, купувайки сандвич за себе си, да заплати още един. Всеки, дарил сандвич чрез „Mario Fresh”, ще получи талонче „Благо+Даря”, където ще намери името на детето, което ще получи подаръка му. Кампанията се провежда паралелно в Габрово и Велико Търново като съответно дарените сандвичи в MARIO FRESH - Габрово са за Дома за деца лишени от родителски грижи ”Христо Райков” в гр. Габрово, а дарените сандвичи в MARIO FRESH Велико Търново за Дома за деца лишени от родителски грижи "Пеню и Мария Велкови" във Велико Търново.
„Mario Fresh” и децата от Дом за деца „Пеню и Мария Велкови” искрено благодарят на хората с добри сърца и хуманен начин на мислене!

Благодарим и на тези от вас, които ще участват при следващите набирания.

Дни на здравословно хранене и готвене с деца - Габрово 2011

 Дни на здравословно хранене и готвене с деца - Габрово 2011 

MARIO FRESH се включи в инициативата съвместно с областна управа на община Габрово. Нашата концепция - вкусно, свежо натурално - представи една специално направена детска салата.

18-те отбора "малки готвачи" от Габрово, Севлиево, Трявна и Дряново трябваше да я изпълнят максимално близо до оригинала. Победителите се справиха добре и взеха наградата от MARIO FRESH - която беше вкусни и свежи сандвичи за всеки от отбора.

Кампания "ГОЛЯМАТА ВРЪТКА - Сезон 2" започна от 10.10.2011

 Кампания "ГОЛЯМАТА ВРЪТКА - Сезон 2" започна от 10.10.2011 
 
Това е кампания на MARIO FRESH даваща възможност на всички участници / ученици/ да получат безплатна доставка на сандвичи.

Разбира се само за градовете в които има обекти на MARIO FRESH. Списък на училищата, времето за приемане на поръчки и най-важното... кога се доставят безплатно .... също и телефоните, на които се поръчва можете да видите тук.
Поръчки извън указаното време се таксуват по стандартната тарифа!

MARIO FRESH си запазва правото да прави промени по условията на кампанията!

Тази есен - новият "ИТАЛИАН" - класическа италианска рецепта - уникален вкус

 Тази есен в MARIO FRESH - новият "ИТАЛИАН"! 
Kласическа италианска рецепта  -  уникален вкус

Имаме удоволствието да Ви предложим от тази есен в магазините на MARIO FRESH - новият сандвич "ИТАЛИАН". Изпълняваме го по класическа рецепта, в която се съдържат червени чушки мариновани по специална рецепта. Тънкият аромат на босилек се допълва с вкуса на колбасите и кашкавала. Завършващ вкуса е уникалният италиански дресинг. Допълващата свежест на зеленчуците и вкусното хлебче дават незабравима наслада на ценителите на вкусотиите. Препоръчваме ви да добавите червен лук и сандвичът да бъде приготвен на тостер. Така вкусовете на продуктите се смесват по-добре от топлината, а коричката на сандвича става още по-вкусна и хрупкава.

На 14 септември 2011 отвори новият обект от веригата MARIO FRESH в Габрово.

 На 14 септември 2011 отвори новият обект от веригата MARIO FRESH в Габрово  

Намира се на ул. Априловска 8 (в центъра "под липите").
Благодарение на Вас - нашите приятели, които гласувахте в анкетата на "МОЛ Габрово" за любим обект - ни класирахте на челните позиции заедно с "KENVELO". За да имаме възможността да работим с удължено работно време и да бъдем на по-удобно изградихме новият MARIO FRESH. Освен че е в центъра на града, в непосредствена близост има удобен паркинг. Работното време на MARIO FRESH Габрово е от 9 до 21 часа - понеделник до петък / и неделя - от 10 до 21 часа.

"КУПИ + ДАРИ САНДВИЧ" - Благотворителна кампания на MARIO FRESH

 От 1-ви юни стартираме благотворителна кампания "КУПИ+ДАРИ САНДВИЧ". 

Чрез нея заедно с Вас, ще зарадваме и нахраним децата от домовете за лишени от родителска грижа деца в Габрово и Велико Търново.
Купувайки Вашия сандвич MARIO FRESH, ще можете да ДАРИТЕ същия такъв като заплатите още един. След набиране на общия брой сандвичи колкото са децата в съответния дом (в гр. Габрово - Дом за деца ли
шени от родителски грижи ”Христо Райков” - 31 деца и в гр. В.Търново - Дом за деца лишени от родителски грижи "Пеню и Мария Велкови" - 41 деца) - ние ще ги приготвим и занесем заедно с Вашето милосърдие.


По случай 1-ви юни първите 10 сандвича за Габрово и В.Търново са от MARIO FRESH.

Благодарим на Всички!

"НОВАТА ПРОМОЦИЯ" от MARIO FRESH от 29.04.2011

 "НОВАТА ПРОМОЦИЯ" от MARIO FRESH - ПРОМО САНДВИЧИ = 1.39лв.  
ПРОМО САНДВИЧ + Натурален сок CAPPY 250мл.= 1.99лв.

Актуално
Меню
Доставка
Магазини
ул. Априловска 8
тел.0894 04 2222 0894 04 2222
ул. Христо Ботев 2
тел.0894 94 2200 0894 94 2200
 
бул. Цар Освободител No 3
тел. 0893 98 8686
За нас