Регистр.
Контакт
Login

ВходRegister

Регистр.

Question

КонтактНачало Новини

Талони за отстъпки до 10% с натрупване

 Талони за отстъпки до 10% с натрупване от MARIO FRESH 

Талоните се подаряват или дават при покупка от магазините на MARIO FRESH това лято ‘12.

Без значение как сте се сдобили с тях, те ви дават право и възможност да получите отстъпката изписана на талона при следващото пазаруване при нас.

Талоните важат само при покупка на сандвичи и/или салати. Без ограничение на минималната и максималната стойност на покупката. Винаги получавате отстъпка равна на процента, който е посочен на талона ви.

Отстъпките са от 3 до 10 процента. При всяко следващо пазаруване с такъв талон, ние ще ви подаряваме друг с по-висок процент и ще запазваме стария.

Пример: пазарувате при нас с талон за отстъпка 7% на стойност 10 лв.

Получавате: отстъпка при покупката 70 стотинки и подарък - талон с отстъпка 8% за следващо пазаруване.

Талоните важат и могат да бъдат използвани до края на кампанията 15.09.2012.
След тази дата талоните няма да бъдат валидни.

На първи юни '12 приключихме кампанията "КУПИ+ДАРИ"!

 За втори пореден път приключихме дарителската кампанията "КУПИ+ДАРИ".
На първи юни '12, дарихме събраните с ваша помощ сандвичи на децата от домовете в Габрово и Велико Търново. Изразяваме тяхната благодарност и ви уверяваме, че тя наистина беше силна, каквато беше и радостта им. По молба от управата на домовете - в Габрово на Дома за деца лишени от родителски грижи ”Христо Райков” и Дома за деца лишени от родителски грижи "Пеню и Мария Велкови" във Велико Търново не публикуваме снимки от събитията. Временно спираме тази кампания в обектите ни с намерение да я подновим след време в по-мащабен план. БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ, КОИТО УЧАСТВАХА И ДАРИХА САНДВИЧИ НА ДЕЦАТА!

Участвай в "ГОЛЯМАТА ВРЪТКА" 2 и спечели безплатно ледена пързалка за теб и двама твои приятели!

 Участвай в "ГОЛЯМАТА ВРЪТКА" 2 и спечели безплатна ледена пързалка!  
Най-активния бъди... и ще се пързаляш без пари!

Всякя седмица, най-активния участник в "ГОЛЯМЯТА ВРЪТКА" печели - подарък от MARIO FRESH - безплатна ледена пързалка.
И за да е по-весело.... вземи и още двама свои съученици, които са ти помагали за поръчките... и те ще се пързалят безплатно.

Ваучери за подарък...от MARIO FRESH

 КУПИ ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК ОТ MARIO FRESH...ЗА ТЕЗИ, КОИТО ЗАСЛУЖАВАТ! 

Ваучерите се закупуват от магазините на MARIO FRESH срещу посочената на тях левова равностойност. С тях могат да бъдат закупени сандвичи, салати, и детско меню на съответната цена. След покупката остатъка във ваучера може да бъде използван при следващи покупки.

САМО НА 06.12.2011 в магазините на MARIO FRESH!

 По случй "НИКУЛДЕН" само на 06.12.2011 в магазините на MARIO FRESH! 

Намалени цени за сандвичите и салати със съдържание филе от на риба тон.
Никулден е един от важните православни празнци. Посветен е на Свети Николай Мирликийски, който се почита като избавител на пленниците и покровител на моряците, пътешествениците, търговците и банкерите.
В България празникът се отбелязва и като имен ден на хората, чиито имена са производни или близки до името Николай - Никола, Нейчо, Николина, Николета, Кольо и др. На празника да уважат именника в дома му идват близки, приятели и познати, които не е задължително да са били поканени.

 

Денят е всенароден празник и се чества и в семействата, в които няма именник. В традицията на празничната маса e да се сервират рибни ястия, най-често – пълнен шаран с орехи.


Добавете още свежест и здраве към любимият си сандвич!

 В MARIO FRESH - добавете още свежест и здраве към любимия си сандвич! 

От ноември 2011 в MARIO FRESH предлагаме като безплатна добавка за всеки желаещ CRESS - /кълнове от броколи/. Кълновете, освен че са свежи и много приятни на вкус, са изключително полезни. Предпазват от образуване и развитие на рак на стомаха и др.

В сравнение с възрастните и напълно развити броколи, кълновете от броколи са многократно по-богати на биохимичното вещество сулфорафан, което има подчертано силно неутрализиращо раковите канцерогени действие.

Сулфорафанът стимулира тялото, особено храносмилателната система, да произвежда ензими, които предпазват организма от химическите вещества, предизвикващи клетъчни увреждания и възпаления.

Известно е че консумацията на 75-90 грама кълнове от броколи дневно е напълно достатъчна за повишаване нивото на защитните ензими в човешкото тяло. От своя страна тези ензими стимулират механизма, чрез който възниква химиозащитния ефект вътре в тялото.

По време на експеримент, проведен с доброволци на средна възраст от 55 години, заразени с хелиобактер пилори, в продължение на два месеца на участниците на случаен принцип се дават 75 грама кълнове от броколи или същото количество  кълнове от люцерна.

Резултатите показват, че участниците, консумирали кълнове от броколи демонстрират значително по-малко количество стомашен хелиобактер пилори. Освен това в сравнение с доброволците, консумирали кълнове от люцерна, те страдат и в по-малка степен от стомашни възпаления.

Изследването показва, че нивото на хелиобактер пилори у доброволците се покачва до предишните си стойности след преустановяване консумацията на кълнове от броколи. Това доказва, че сулфорфанът в броколите редуцира концентрацията на хелиобактер пилори в стомаха и червата, но не може напълно да елиминира този вид бактерия.

В допълнение, втори експеримент проведен с лабораторни мишки, показва че заразените с хелиобактер пилори животни, които в продължение на осем седмици приемат течности, приготвени от кълнове от броколи, страдат в по-малка степен от гастрит (възпаление на стомаха). Успоредно с това в организма им се регистрира по-голямо количество ензими, които предпазват телесните клетки от увреждане.

Това, което е все още неизвестно е дали сулфорфанът в кълновете от броколи може да предпази хората от рак на стомаха. Факт е обаче, че в следствие от консумацията на кълнове от броколи се регистрира драстичен спа в проявата на стомашни заболявания като възпаления, гастрит, язва и рак на стомаха.

Източник на информацията:http://medical.bg

MARIO FRESH - SPECIALИСТЪТ ПРИ САНДВИЧИТЕ !

MARIO SPECIAL - вкусният специалитет на МАРИО!

За любителите на богатия вкус с много съставки и свежи салати!

 Виж тук съдържанието на един от най-предпочитаните сандвичи.  

Актуално
Меню
Доставка
Магазини
ул. Априловска 8
тел.0894 04 2222 0894 04 2222
ул. Христо Ботев 2
тел.0894 94 2200 0894 94 2200
 
бул. Цар Освободител No 3
тел. 0893 98 8686
За нас