Регистр.
Контакт
Login

ВходRegister

Регистр.

Question

КонтактНачало Новини

Наградихме победителя в играта на MARIO FRESH „Познай резултата“.

 2014-07-25 
 Наградихме победителя в играта на MARIO FRESH „Познай резултата“. 

С най-много познати резултати от мачовете на Световното по футфол 2014 в играта „ПОЗНАЙ РЕЗУЛТАТА“ е Тодор Кондев от  гр. Сливен. С 26 точки той е на чело на класацията и спечели голямата награда на специалиста при сандвичите MARIO FRESH – оригиналната топка на световното 2014 / BRAZUCA. Останалите участници също получават награди – тениски.

Благодарим на всички учасници и честито на спечелилите!

От екипа на MARIO FRESH.

ВЗЕМИ SPECIALИТЕТА НА MARIO & КЕН от продуктите на Coca Cola на промо цена

 2014-06-10 
 От 10.06. ВЗЕМИ SPECIALИТЕТА на MARIO & КЕН на промо цена 

От 10.06. можете да закупите любимите си сандвичи МАРИО СПЕШЪЛ заедно с КЕН от продуктите на Кока Кола на пакетни промо цени в обектите на MARIO FRESH. Промоцията важи до 10.07. или до изчерпване на количествата. Пакетните промо цени важат само при закупуване на сандвичи МАРИО СПЕШЪЛ М и XL. 

Цените на пакетите са съответно:

Сандвич МАРИО СПЕШЪЛ - М заедно с КЕН от продуктите на Кока Кола - 4,98 лв. с ДДС. При закупуването на тези два продукта заедно спестявате 0,50 лв.

Сандвич МАРИО СПЕШЪЛ - XL заедно с КЕН от продуктите на Кока Кола - 5,98 лв. с ДДС. При закупуването на тези два продукта заедно спестявате 0,60 лв.Промоцията може да бъде закупена и с натрупани точки от клубните карти MARIO FRESH. 

Подмяна на клубни карти MARIO FRESH

 2014-06-10 
 ЗА ВСИЧКИ ПРИТЕЖАТЕЛИ НА КЛУБНИ КАРТИ ОТ ПРЕДНИ ИЗДАНИЯ! 

Напомняме, че срокът за подмяна започна от 28.02. и изтече на 31.05. Удължихме срока до 15.06. с желание да дадем възможност на всички, които не са успели да направят подмяна до първоначално указания срок. След 15.06.2014 старите карти ще бъдат деактивирани и натрупаните в тях точки, ще бъдат изгубени. Ако все още не сте подновили Вашата клубна карта MARIO FRESH можете да го направите в магазините ни до посочената дата.

Подмяната с нови карти не важи за VIP картите SILVER, GOLD и FRESH.

Молим да ни извините! Временно спираме доставките.

 2014-04-08 
 СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ! 

Поради засилено натоварване в нашите обекти временно преустановяваме приемането и извършването на доставки.
Знаем, че може би ще има разочаровани, но ние ще се постараем очарованите да са много много повече. Така, когато сте на място в нашите магазини ще ви обслужим бързо и няма да ви бавим поради приемане и изпълняване на поръчки.
Забавянията на доставките поради повишеното натоварване, а и до някъде от ремонтните дейности по улиците и булевардите, изнервя ненужно тези, които ги чакат и носи негативи на марката ни. Надяваме се на разбиране от ваша страна, на което ще отвърнем с по-голямо старание и бързо и "свежо" обслужване.

Ще продължим да приемаме и изпълняваме поръчки за по-големи количества сандвичи за рождени дни, семинари и обучения, и други кетъринг услуги с нашите продукти само при предварително уговорени заявки.

 С благодарност за разбирането! От екипа на MARIO FRESH 

ДНЕС ЩЕ ЧЕРПИМ - 26.03.2014

 2014-03-26 
 ДНЕС ЩЕ ЧЕРПИМ! 

Днес на 26.03 имаме празник. Празнуваме 4-тия си рожден ден от откриването на първия магазин MARIO FRESH в България.

Както е прието, рожденикът ще почерпи своите приятели, споделяйки радостния повод с  тях. Днес ще подарим към всеки закупен сандвич или салата освежаващ натурален сок CAPPY.

Благодарим на всички наши приятели и фенове, които харесват и помагат на идеята MARIO FRESH да освежава Велико Търново, Габрово и Сливен. А както се казва скоро и в други градове :)

Обещаваме да се стараем и работим все така усърдно и да Ви предлагаме както досега само най-доброто. При нас ще "заредите" винаги с най- вкусните и свежи сандвичи и салати и най-доброто настроение!

От екипа на MARIO FRESH

 Ще се радваме и ще приемем с благодарност Вашите поздравления във facebook страницата ни! 

MARIO FRESH и ILLY - Направете вашите кафе-моменти специални

 2014-03-22 
 MARIO FRESH и ILLY - направете вашите кафе моменти специални! 

От 24.03.2014 г. в магазини MARIO FRESH предлагаме "НАЙ-СПЕЦИАЛНИТЕ КАФЕ МОМЕНТИ" с капсулите на едно от най-добрите световни марки кафе - ILLY. Ако искате любимата ви чаша кафе да докосне с неповторим аромат всички рецептори на вкуса и обонянието, това е кафето. Опитайте само веднъж и ще разберете за какво точно става въпрос. Ценителите на кафето не могат да отрекат, че ILLY е едно от най-добрите предлагани на пазара италиански кафета. Както всичко друго, ние от MARIO FRESH се стараем да предлагаме само най-доброто качество. Това, в което вярваме и винаги  спазваме като принцип е да съчетаваме и предлагаме съставки с  високи вкусови и технологични качества. Това гарантира уникалния и перфектен вкус на продуктите на MARIO FRESH - сандвичи и салати. 

Какво по-добро като комбинация от един приятно ухаещ вкусен и добре изпечен сандвич със прясно нарязани колбаси, сирена и свежи салати и една чашка ароматно ободряващо кафе ILLY капсула? НЕСРАВНИМО!

Направете деня си СВЕЖ !

MARIO FRESH - Сливен

 2014-03-17 
 MARIO FRESH - СЛИВЕН 

На 17 март 2014 г. в центъра на град Сливен MARIO FRESH отвори врати за почитателите на свежите сандвичи и салати. Магазинът се намира в центъра на града до сградата на общината и много близо да Стария бряст.

Интересът още от самото отваряне е изключително голям. Приятно сме изненадани от популярността на марката в Сливен. Вероятно това се дължи на факта, че другите обекти от веригата са в центровете на градовете Велико Търново и Габрово. Така, гостувайки там, много от жителите на Сливен са опитвали вкусните сандвичи и салати - специалитети на MARIO FRESH

Жителите и гостите на Сливен вече имат своята "СВЕЖА" точка в центъра на града и възможността да се възползват от предимствата на рационалното бързо хранене. 14 вида свежи и вкусни сандвичи и 3 салати са основния асортимент, който може да бъде обогатен по желание и избор на всеки с допълнителни гарнитури и сосове. От сандвича специалитет на MARIO - MARIO SPECIAL със съдържание от 3 вида колбас, 2 сирена, салати и сос по избор до напълно веганския специалитет без абсолютно никакво съдържание на холестерол и високо съдържание на диетични фибри – ВЕГИ предлагаме  богато разнообразие за всеки вкус. Уникалните видове РУБЕН, КУБАН и ТРИ ЧИЙЗ допълват и дават възможност на всеки да получи вкуса, който най-много харесва.

Освен голямото разнообразие от колбаси, сирена и гарнитури, предлагаме като безплатна салатна добавка свежи и полезни кълнове от броколи, хумус, колсло, сос песто и други кулинарни изкушения за ценители с изтънчен вкус.

Всеки продукт е представен с детайлна хранителна информация за енергийното съдържание. Сравнителни инфограми показват на всеки, който се интересува от това с какво "зарежда" организма си, пълна и точна информация. Иска ни се тези хора да стават все повече. 

MARIO FRESH Сливен посреща своите клиенти от понеделник до петък от 8:00 до 20:00 часа, а събота от 10:00 до 20:00 и неделя от 11:00 до 20:00 часа.

Актуално
Меню
Доставка
Магазини
ул. Априловска 8
тел.0894 04 2222 0894 04 2222
ул. Христо Ботев 2
тел.0894 94 2200 0894 94 2200
 
бул. Цар Освободител No 3
тел. 0893 98 8686
За нас