Регистр.
Контакт
Login

ВходRegister

Регистр.

Question

КонтактНачало Новини САНДВИЧИ И ВИТАМИНИ

2016-06-07 
 Koe е по-добро от сандвич с много витамини?
 Сандвич с още повече витамини  :) 

 

От скоро в магазините на MARIO FRESH предлагаме вкусните и полезни напитки от Швеция – Vitamin Well.

Негазирани и подсладени с фруктова захар. С различни плодови вкусове и съдържание на селектиран комплекс от витамини и минерали те са отлична алтернатива на всичко, което се предлага за утоляване на жаждата. Същевременно поддържането на баланса от полезни вещества  като витамини и минерали е основното и най-важно нещо за всеки.

И защото всеки от нас е различен не само като предпочитания, но и като химичен състав, физика, активност и не на последно място възраст, се нуждае от различно съотношение на веществата, които са необходими за поддържане на оптимален баланс на тялото и духа.

Затова и специалистите от Vitamin Well са създали различни напитки, за да дадат възможност всеки да добави това, което желае за себе си в съчетание с неповторим вкус  и аромат на плодове.

Care – за дамите, но и не само...  С вкус на червен грейпфрут и състав с подсилени витамин B12 и фолиева киселина Care подпомага нормалното функциониране на клетките, а добавеният биотин прави косата и ноктите по-здрави. Така казано Care ви зарежда с красота.

Everyday – ако не знаете какво точно ви трябва, или си имате от всичко. Everyday с приятния вкус на зелена ябълка ще ви „зареди“ с дневна доза от най-важните витамини и минерали. Подходяща е за всички, включително и за малчуганите, които растат и се нуждаят ежедневно от тези вещества.

Antioxidant – за да сте по-защитени с вкус на праскова. Съдържа антиоксидантните витамин C, E, селен, манган, мед и цинк. Защитава клетките от окисляване с добавените екстракти от зелен чай, нар, бъз и гроздови семки. Antioxidant е подходящ за всеки, който харесва вкус на праскова и иска да остане млад.  Оксидирането (окисляването) на клетките ни превръща от млади в стари. Е не само това, но така или иначе е добра идея да комбинирате Care с Antioxidant. Както се казва ... млади и красиви. 

UPGRADE – създаден по вкуса на един от най-добрите съвременни спортисти - Златан Ибрахимович. Тази напитка е перфектно допълнение към хранителния режим на всеки с активен начин на живот. Разбира се напитката може да се консумира от всеки, който харесва вкуса на съчетанието между лимон и кактус, като му набавя комплекс от витамини B3, B5, B6, B12, D, Магнезий Цинк и др.

 

Като допълнение към вашия свеж MARIО FRESH вкусен сандвич или салата, напитките Vitamin Well са най-допълващият избор.

„Заредете“ и осигурете баланса на витамини и минерали по най-рационалния и лесен начин.

Вкусен и свеж сандвич и приятна балансираща негазирана напитка.

Вижте хранителния състав и съдържание на всеки сандвич или салата на нашата интернет страница.

Вижте повече информация за напитките.

 

Актуално
Меню
Доставка
Магазини
ул. Априловска 8
тел.0894 04 2222 0894 04 2222
ул. Христо Ботев 2
тел.0894 94 2200 0894 94 2200
 
бул. Цар Освободител No 3
тел. 0893 98 8686
За нас